RadioDeqani ka shpall ne shitje WebFaqen RadioVendlindja.com RadioVendlindja ne shitje per vetem 150 euro kjo webfaqe ju eshte ndalur Rexhep Xhemaili Rexha per arsye te mos pageses qe disa muaj RadioDeqani ka vendos shkputjen nga Rexhep Xhemaili Rexha per arsye se nuk e ka ber Pagesen qe disamuaj Pra ju mund ta bleni RadioVendlindja.com per vetem 150 euro kontakto me naki-wien skype:radiodeqani Tel:00436603210770

 

    Ndëgjues të nderuar, Mirë se erdhët në Www.RadioVendlindja.com ,... Ju dëshirojmë argëtim dhe knaqësi pran valëve të RadioVendlindja.com,... Vizita juaj knaqësia jonë
     

     

RadioVendlindja
RadioVendlindja
RadioVendlindja
Programe Shqip
LAJMET E MËNGJESIT 9:30

LAJMET INFO 17:00

LAJMET QENDRORE 19:30

FAMILJA MODERNE 20:10

KAFENEJA JONË 20:10

OXYGEN SHOW 21:00

PARROTLLA 21:00

JETA NË KOSOVË 20:30

SUBVENCION 21:30
RadioVendlindja
RadioVendlindja
RadioVendlindja
RadioVendlindja
RadioVendlindja

Copyright © 2013 RadioVendlindja.com Te gjitha te drejtat u rezervuan per gjith shqiptart punoj dhe dizajnoj naki-wien tel : +436603210770
Diese Seite wurde mit dem RadioVendlindja Portal (4in1) V.2.44.2 erstellt. Weitere Informationen erhalten Sie auf http://www.RadioVendlindja.com RadioVendlindja Portal V2.44.1 (2.44.2) vom: 18.08.2013 - 18:55